Menu
Your Cart

De Altena Marine Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

PVC, rubber en vinyl

Merk: Star Brite Model: 83416DGP
Hersteller/Beschermer voor Rubberboten en Fenders Verwijdert vuil, vlekken, oxidatie en strepen van schoenzolen. Te gebruiken voor alle soorten rubberboten en fenders, bijvoorbeeld van rubber, PVC en Hypalon. Laat een krachtige en duurzame beschermlaag achter. Beschermt tegen schadelijke UV-stralen..
€17,94 €22,95
Excl. BTW:€14,83
Merk: Star Brite Model: 91016DGP
Herstellend product dat het vinyl vernieuwt en tevens een diepe glans achterlaat. Biedt een langdurige bescherming tegen aanhechting van nieuwe vervuiling en voorkomt weervlekken, uitdroging en verkleuring. Maakt het vinyl waterdicht.Gebruiksaanwijzing: Oppervlaktevuil en vlekken eerst verwijder..
€19,95 €23,95
Excl. BTW:€16,49
Merk: Star Brite Model: 80216DGP
Reiniger die eenvoudig vuil en vlekken op vinyl verwijdert. Laat geen strepen achter en verkleurt niet.Gebruiksaanwijzing: Zorg er om te beginnen voor dat eventuele hardnekkige schimmel- en weervlekken zijn verwijderd. Gebruik indien nodig hiervoor Star brite Schimmel- en Weervlekken Reiniger. V..
€11,95 €13,10
Excl. BTW:€9,88
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3