Menu
Your Cart

De Altena Marine Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

Ovenhandschoen

Merk: AQUA Model: 7038
Productinformatie De nautische ovenhandschoenen van Bunzlau Castle zijn onmisbaar in iedere keuken of kombuis. Deze donkerblauwe ovenwant met zeilboten en golven beschermt je handen tegen warmte en hitte van hete pannen of ovenschalen.  Bij de ovenhandschoen zijn ook bijpasse..
€16,15 €17,95
Excl. BTW:€13,35
Merk: AQUA Model: 7040
Productinformatie De maritieme ovenhandschoenen van Bunzlau Castle zijn onmisbaar in iedere keuken of kombuis. Deze donkerblauwe ovenwant met ankers en stuurwielen beschermt je handen tegen warmte en hitte van hete pannen of ovenschalen.  Bij de ovenhandschoen zijn ook bijpas..
€16,15 €17,95
Excl. BTW:€13,35
Merk: AQUA Model: 7039
Productinformatie Deze pannenlap van Bunzlau Castle houd warmte goed tegen en beschermt je handen bij het oppakken van hete pannen of schalen. De donkerblauwe pannelap heeft een nautische zeilboot print met golven. De pannelap heeft een handige ophanglus voor in de kombuis of in de ke..
€10,76 €11,95
Excl. BTW:€8,89
Merk: AQUA Model: 7041
Productinformatie Deze maritieme pannenlap van Bunzlau Castle houd warmte goed tegen en beschermt je handen bij het oppakken van hete pannen of schalen. De donkerblauwe pannelap heeft een maritieme anker, windroos en stuurwiel print. De pannenlap heeft een handige ophanglus voor in de..
€10,76 €11,95
Excl. BTW:€8,89
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4