Menu
Your Cart

De Altena Marine Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

Over ons

Altena Marine B.V.

Altena Marine heeft, sinds de oprichting in 1996, zich ontwikkeld tot één van de vooraanstaande watersportwinkels van ons land. De ligging van ons moderne winkelpand, die gevestigd is aan de druk bevaren Bergse Maas (direct aan de snelweg A27), heeft een uniek eigen afmeergelegenheid voor 35 jachten. Hierdoor kunnen wij u, als trotse booteigenaar, zowel vanaf het water als vanaf de weg altijd van dienst zijn.

Door onze jarenlange ervaring in de jachtbouw staan wij garant voor een optimale service- en dienstverlening. Naast de verkoop van onze producten zijn wij dan ook gespecialiseerd in installatie van alle boot equipement zoals, Vetus Boegschroeven, Vetus Motoren, Simrad en Raymarine navigatie apparatuur, Webasto en Kabola verwarming.
Vraag eens een geheel vrijblijvende offerte aan of bezoek onze winkel, u zult merken dat Altena Marine voor ieder budget of probleem een passende oplossing vindt.