Menu
Your Cart

De Altena Marine Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

Afzuigventilator 12V

Afzuigventilator 12V
Afzuigventilator 12V
Nieuw -10 %
Afzuigventilator 12V
Afzuigventilator 12V
text
Afzuigventilator 12V
  • Beschikbaarheid: Op Aanvraag
  • Merk VETU
  • Model: VENT178B2
Ben er snel bij! Deze aanbieding eindigt over:
Day
Hour
Min
Sec
€187,65
€208,50
Excl. BTW: €155,08
De motorruimte vorm het hart van uw boot. De motor zorgt ervoor dat u sneller nieuwe kusten bereikt en helpt u blijvende herinneringen te creëren.Behalve dat een motor energie produceert, produceert hij ook warmte en schadelijke gassen.
Elke stijging van de luchttemperatuur en ongewenste verontreiniging die de veiligheidsnormen overschrijdt, kan de prestaties en de levensduur van de motor ernstig schaden.
De VENT178B2 is gemaakt van de speciaal door VETUS ontwikkelde, tegen hoge temperaturen bestendige composiet Navidurin® en is in staat warme lucht en vervuiling af te zuigen met een capaciteit van 12,2 m3/minuut.
Deze afzuigsnelheid maakt dit een van de snelste systemen in zijn soort op de markt. Dankzij de unieke eigenschappen van het composietmateriaal functioneert het ook bij extreem hoge temperaturen.