Flexibele koppeling 25mm

-10 % Flexibele koppeling 25mm
De nieuwe VETUS Combiflex flexibele koppeling combineert de beste eigenschappen van de bekende Bullflex en Uniflex koppelingen en is bovendien zeer scherp geprijsd.

De perfecte centrering van de schroefas is een van de sterke punten van de VETUS Combiflex koppeling.
Daar waar het zuiver uitlijnen van de motor en de schroefas vaak een tijdrovende bezigheid is, maakt de Combiflex het de installateur gemakkelijk:
Zelfs bij een uitlijnfout van maximaal 2 graden blijft de as perfect gecentreerd op de flens van de keerkoppeling.
Een ideale flexibele koppeling derhalve voor een schroefas met een zwevende schroefas afdichting en een motor op flexibele steunen.
Maakt de schroefas een hoek met de motor van 2 graden, dan is het maximum toelaatbare toerental 1500 omw. per minuut op de as.

Torsietrillingen die ontstaan bij wisselingen van belasting en/of het gevolg zijn van het ongelijkmatig lopen van de motor worden bijzonder effici

Wij versturen al onze pakketten met PostNL 
 

Levertijd

Voor het overgrote deel van ons assortiment geldt dat wij binnen 48 uur na ontvangst van uw betaling kunnen leveren. Voor een speciaal te bestellen product kan deze levertijd afwijkend zijn. Hierover ontvangt u na uw bestelling direct bericht (staat ook aangegeven bij het product zelf). Als een product momenteel niet op voorraad is proberen wij zo exact mogelijk een schatting te maken van de levertijd. Omdat wij hierbij afhankelijk zijn van leveranciers kan deze indicatie verschillen. 

 Wanneer bezorgd

In de regel geldt het volgende bezorgschema. Vóór 16.00 uur besteld de volgende dag geleverd.

Alternatief bezorgadres

Als u weet dat u niet in staat bent uw bestelling thuis aan te nemen, kunt u ook een alternatief bezorgadres bij ons achterlaten. Vul uw alternatieve adres in bij het veld "afleveradres" tijdens het plaatsen van uw bestelling. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling op het door u gewenste adres afgeleverd wordt. Naleveringen, mocht dit voorkomen, worden standaard op het afleveradres bezorgd. 
 

Uw bestelling verzekerd

Voor elke bestelling geldt dat u moet tekenen voor ontvangst, dus niet de buren. Wij betalen een extra bedrag per zending voor de verzekering van de goederen, hetgeen de vervoerder, Post NL, verplicht om uitsluitend te leveren onder die voorwaarde. Deze extra zekerheid dient als beveiliging en waarborg voor uw bestelling
Wij begrijpen dat het voor u belangrijk is te weten wanneer uw bestelling daadwerkelijk is verzonden, daarom houden wij u per e-mail op de hoogte. U ontvangt van ons bericht als uw bestelling is verzonden en een Track & Trace link zodat u uw bestelling kunt volgen.

Gratis verzending

Bestel voor 50 euro of meer en uw bestelling wordt GRATIS verzonden

  • Merk: Vetus
  • Model: COMFL1225
  • Beschikbaarheid: 1
  • € 289,00
  • € 260,10
  • Excl. BTW: € 214,96